8 comments on “Meditaţie pe canapea

  • Ştii, mă gîndesc… nu cred că pentru asta ne e dată viaţa. Nu aşteptînd în faţa eşafodului.De multe ori sinceritatea poate modifica verdictul juriului, oricare ar fi el 🙂

 1. Ne dorim, pe cat posibil sa raspundem nevoilor si solicitarilor celor care ne intra pe usa. Nimeni nu stie ce va gasi inauntru in momentul trecerii pragului. Noi stam pe canapea si asteptam. De cele mai multe ori indiferent de cat de bun este jocul nostru cei mai multi pleaca. Cei putini care raman sunt dintre cei carora le place prestatia noastra 🙂

 2. Sinceritatea nu ne duce pe eșafod! Ne poate aduce iertarea și un simțământ de bine în interior. După aceea ne vom simți bine cu noi înșine, ne va plăcea în pielea noastră!
  Ce cred ceilalți? Oare chiar trebuie să ne facem griji pentru gândurile lor? Să le facem un bine, dacă putem! Să nu le facem rău, dacă putem! Asta trebuie să ne fie grija!

   • Cum să nu. Am regretat, am plătit și costurile! Asta nu înseamnă că trebuie să gândesc altfel. Viața mi-a arătat că sinceritatea este mai bună sufletului meu! Prefer să plătesc niște costuri, dar sufletul meu să fie liniștit!

 3. Îmi place ideea de Clientelă potrivită… simplifică lucrurile cumva și te scutește de eforturi inutile. Sau de justificări în forul interior, dictate deseori de conștiință.
  Pe de altă parte face trierea într-atât de frumos, încât timpul nu-ți mai e irosit aiurea.
  Asta e valabil cât timp nu-ți dorești musai să fii Comercial… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s