9 comments on “Disonanţă

 1. Se pare ca atunci cand cineva a “cunoscut” superlativul, nu mai poate privi decat cel mult cu intelegere mediocritatea si desigur poate sa inteleaga eforturile evolutive ce se fac intru accedere..

  • Trebuie să recunosc cu toată sinceritatea că dau dovadă de răbdare din ce în ce mai puţin, relativ la fenomenul despre care vorbeşti 😆

  • Nu-mi fac iluzii 🙂 Orice învăţ are dezvăţul lui. Reancorarea în realitatea cotidiană mă aduce rapid cu picioarele pe pămînt.
   În astea două săptămîni ai lipsit! Asta a fost pierderea. 🙂

   • În aste două săptămâni am urmărit ce se întâmplă pe-aici… și am făcut tot ce a fost omenește posibil să le arăt că n-o să le permit să se considere vătafi pe moșie. Urâți oameni sunt unii bugetari. Ipocriți, ranchiunoși, răzbunători, profitori… Un fel de sac cu șobolani. Dar printre ei sunt și oameni cu bun simț și-ar fi păcat să dau bir cu fugiții doar pentru că detest atmosferele tensionate.;)

   • Ooo…cît de biine cunosc apucăturile asteaa…Să zic că mi-e scîrbă? Cred că e deductibil.E aproape de neînţeles cum au ajuns să aibă tupeul de a se considera pe moşia proprie.Sau fac eu pe naiva… Sigur că ştiu.Din păcate, draga mea Bursucel, armele mele sînt inexistente. Dacă tu le deţii, atunci esti o fată “brava”. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s